Τα κορυφαία γυναικεία κουρέματα για το 2021 στο κομμωτήριο Lindas Creations στο Κιάτο.

Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα για το 2021 μας δίνουν έμπνευση για την επόμενη ανανέωση στα μαλλιά μας!

Καρέ κουρέματα με έντονο τελείωμα ή layers

Τα bob κουρέματα της χρονιάς έχουν κυρίως έντονο ίσιο τελείωμα και είναι πιο κλασσικά. Δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακά με χωρίστρα στη μέση, όσο και με μια πλάγια. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν με αφέλειες ή φράντζα δημιουργώντας έτσι ένα πιο ενδιαφέρον look.
Εξίσου τάση θα είναι όμως και το blunt bob με ελαφριές μύτες που δίνει περισσότερο όγκο και κίνηση.
Και τα δυο αυτά γυναικεία καρέ κουρέματα ταιριάζουν απόλυτα και σε ίσια, αλλά και σε σγουρά μαλλιά.

Πλούσιες ή φιλαριστές αφέλειες με έμφαση στις curtain bangs

Οι αφέλειες αποτελούν μια λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ακόμη και το πιο απλό κούρεμα.
Φέτος την τιμητική τους θα έχουν οι πλούσιες ή φιλαριστές αφέλειες. Εκείνες βέβαια που θα ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο είναι οι λεγόμενες curtain bangs, δηλαδή αυτές που χωρίζονται στη μέση και μοιράζονται δεξιά και αριστερά του μετώπου.

Pixie αγορέ γυναικεία κουρέματα και το 2021

Τα πολύ κοντά γυναικεία κουρέματα έχουν έρθει για να μείνουν στις top επιλογές μας. Είτε πρόκειται για ένα πολύ κοντό pixie, είτε για κάποιο φιλαριστό, το γυναικείο αυτό κούρεμα θα είναι must για το 2021 με το ’60s style να ξεχωρίζει!

Απλό φιλάρισμα, αλλά και πολύ έντονο τύπου σύγχρονου Mullet

Τα shaggy γυναικεία κουρέματα θα είναι μεγάλη τάση για το 2021, ασχέτως με το μήκος των μαλλιών που θα επιλέξετε.
Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η επιστροφή των mullet. Πρόκειται για ένα κούρεμα της δεκαετίας των ’90s με πολύ κοντό μήκος μπροστά και στα πλάγια και πιο μακρύ στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Μεσαία γυναικεία κουρέματα και μακρύ καρέ για το 2021

Τα μαλλιά λίγο πάνω από τον ώμο, αλλά και κυρίως αυτά που φτάνουν λίγο κάτω από αυτόν, τα λεγόμενα μεσαία κουρέματα, αποτελούν ακόμη μια πρόταση για όσες γυναίκες θέλουν λίγο πιο μακρύ μήκος από το κλασικό bob.
Με το μακρύ καρέ να κυριαρχεί και το 2021, οι επιλογές για όμορφα χτενίσματα είναι πολλές.

Μακριά γυναικεία κουρέματα με ελαφριές μύτες

Για όσες λατρεύουν τα μακριά μαλλιά και δεν θέλουν να τα αποχωριστούν, η φετινή χρονιά θέλει τις απαλές ανεπαίσθητες μύτες να αποτελούν τη λεπτομέρεια που θα απογειώσει το κούρεμα τους.
Πρόκειται για ένα στυλ κουρέματος που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Έχει την ικανότητα να αραιώνει το χτένισμα και παράλληλα προσθέτει κίνηση και όμορφη όψη στα μακριά μαλλιά.