10 μοντέρνα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι του 2022 για γυναίκες που λατρεύουν να λάμπουν!

Αν θέλετε να λάμψετε και αυτό το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα μαλλιών. Συλλέξαμε για εσάς 10 μοντέρνα χρώματα μαλλιών που θα σας ανανεώσουν και θα σας κρατήσουν δροσερή! Οι ξανθές αποχρώσεις είναι must αυτό το καλοκαίρι, αλλά και το κόκκινο, το ροζ και το μπλε έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ξανθό

Το να γίνεις ξανθιά το καλοκαίρι είναι το πιο εύκολο και το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Οποιαδήποτε απόχρωση ξανθού είναι υπέροχη για το καλοκαίρι.

Highlights

Εάν δεν είστε έτοιμες να γίνετε ξανθές, οι ξανθές ανταύγειες είναι μια λύση. Πειραματιστείτε με ανταύγειες ή με την τεχνική balayage!

Ξανθιά πλατίνα

Δεν είναι πολλές οι τολμηρές γυναίκες που θα δοκιμάσουν την ξανθιά πλατίνα, ειδικά αν το φυσικό τους χρώμα είναι σκούρο καφέ ή μαύρο. Αυτό το καλοκαίρι μας προτείνει να τολμήσουμε αυτήν την απόχρωση του ξανθού. Τόλμησε το!

Κοκκινωπό καστανόξανθο

Τα κοκκινωπά καστανόξανθα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες θα σας φωτίσουν. Δεν είναι δύσκολη η συντήρησή τους και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Μπρόντ

Ο συνδυασμός καφέ και ξανθό είναι διαχρονικός και δεν εξαρτάται από την εποχή.
Αυτό το καλοκαίρι όμως είναι στα must των χρωμάτων!

Ασημί μίγμα
Το ασημί χρώμα μαλλιών είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που πάντα ήθελαν να δοκιμάσουν αυτή τη απόχρωση. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να το δοκιμάσετε!

Μωβ χρώμα από μαόνι

Αυτό το χρώμα μαλλιών απέχει πολύ από το να φαίνεται φυσικό, αλλά η εντύπωση που κάνει είναι πραγματικά φανταστική. Είναι μια καλή επιλογή για το καλοκαίρι, καθώς όσο περισσότερο ξεθωριάζει τόσο πιο εκλεπτυσμένο φαίνεται.

Μπλε και γκρι

Μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες, που ονειρεύονταν ασημένια μαλλιά αλλά δεν μπορούσαν να πείσουν τον εαυτό τους να το δοκιμάσει.

Φωτεινά καστανοκόκκινα

Το λαμπερό κόκκινο καστανιάς είναι το τέλειο χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι και κάνει κάθε γυναίκα να λάμπει όσο ο ήλιος! Είναι πολύ ευέλικτο και ταιριάζει σε γυναίκες με όλα τα φυσικά χρώματα μαλλιών και τύπους δέρματος.

Κόκκινη φράουλα

Το να μοιάζεις με φράουλα το καλοκαίρι είναι δροσιστικό. Το ανοιχτό κόκκινο χρώμα αναμεμειγμένο με ξανθό που δεν θα ξεθωριάσει πολύ στον ήλιο, είναι η ιδανική απόχρωση για το καλοκαίρι. Είναι το Ιδανικό χρώμα για σγουρά μαλλιά.

Κομμωτήριο Linda’s Creations
Πηγή: www.fashion-hairs.com